<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

ASIAKASTARINAT

Miten olemme onnistuneet?

Uusimmat artikkelit ja uutiset

SECLION JA METROPOLIA

Metropolia on osaamisen rohkea uudistaja ja kestävän tulevaisuuden rakentaja.

Metropolia on pääkaupunkiseudulla toimiva kansainvälinen ja monialainen ammattikorkeakoulu. Koulutamme kulttuurin, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä tekniikan asiantuntijoita ja kehittäjiä. Muodostamme yhteisön, jossa erilaiset ihmiset ja maailmat kohtaavat ja joka synnyttää oivalluksia ja osaamista työhön ja hyvinvointia elämään. Olemme vastuullinen kumppani ja korkeakoulutuksen uudistaja, joka yhteistyössä löytää uusia ratkaisuja ja rakentaa parempaa tulevaisuutta.

HubSpot Video

#turvasuunnittelu #projektijohtaminen #uudisrakennushankkeet

 

SECLION JA SYK

Suomen Yliopistokiinteistöt Oy (SYK) on valtakunnallinen kampuskehittäjä, joka omistaa ja kehittää kiinteistöjä pääkaupunkiseudun ulkopuolella sijaitsevilla korkeakoulujen kampuksilla. Kehitämme vetovoimaisia kampuksia ja luomme mahdollisuuksia alueelliselle kasvulle yhdistämällä tieteen ja tutkimuksen, elinkeinoelämän ja eläväisen kaupungin. Tarjoamme asiakkaillemme tehokkaita tilaratkaisuja sekä heidän tarpeitaan vastaavia, kustannustehokkaita tiloja.

HubSpot Video

#asiantuntija_palveluna #turvallisuuskulttuuri 

 

SECLION JA HKL

HKL lyhyesti: Metro- ja raitiovaunuliikenne ovat pääkaupunkiseudun ympäristöystävällisimmät liikennemuodot, sillä ne kulkevat vesi- ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Olemme lisäksi hankkineet uutta, energiaa säästävää kalustoa niin metroliikenteeseen kuin raitioteille. Kaupunkipyöräily on myös päästötön ja kestävä liikkumistapa, joka täydentää joukkoliikennettä.

HKL työllistää noin tuhat joukkoliikenteen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. 

HubSpot Video

#Turvallisuuspalvelut #hankintakonsultointi #julkinen_hankinta


 

 

LYHYESTI SANOTTUNA

 

neste m

"Seclion on auttanut meitä useiden vaativien ja laajojen turvallisuushankkeiden suunnittelussa ja läpiviennissä esimerkillisesti."

ESKO KOHO, Kiinteistöpäällikkö

 

renor"Tarkasti määritellyillä hankinnoilla varmistimme turvalliset ja viihtyisät tilat kustannustehokkaasti"
TONI PAJULAHTI, Ylläpitopäällikkö

 

OP_Pohjola-ilman-pallukkaa

"Olemme arvioineet, että projektin asiosta saavutamme vuosittain yli 150 000 € säästöt. Turvallisuudesta tinkimättä."
MATTI PUROMÄKI, Kiinteistöpäällikkö

 

 

PL_LOGO_Seclion_Oy_FI_402572_print