<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
VARAA TAPAAMINEN

ASIAKASTARINAT

Miten olemme onnistuneet?

Uusimmat artikkelit ja uutiset

ASIAKASTARINA, SECLION JA HKL

HKL lyhyesti: Metro- ja raitiovaunuliikenne ovat pääkaupunkiseudun ympäristöystävällisimmät liikennemuodot, sillä ne kulkevat vesi- ja tuulivoimalla tuotetulla sähköllä. Olemme lisäksi hankkineet uutta, energiaa säästävää kalustoa niin metroliikenteeseen kuin raitioteille. Kaupunkipyöräily on myös päästötön ja kestävä liikkumistapa, joka täydentää joukkoliikennettä.

HKL työllistää noin tuhat joukkoliikenteen ammattilaista. He ajavat raitiovaunuja ja metrojunia, ohjaavat liikennettä valvomoissa, huoltavat kalustoa, ratoja ja kiinteistöjä, suunnittelevat ja toteuttavat uusia hankkeita sekä työskentelevät erilaisissa esimies- ja toimistotehtävissä. 

Seclion ja HKL - Asiakastarina

 


 

 

LYHYESTI SANOTTUNA

 

renor"Tarkasti määritellyillä hankinnoilla varmistimme turvalliset ja viihtyisät tilat kustannustehokkaasti" Kehittämishanke 2017
TONI PAJULAHTI, Ylläpitopäällikkö

 

OP_Pohjola-ilman-pallukkaa"Olemme arvioineet, että projektin asiosta saavutamme vuosittain yli 150 000 € säästöt. Turvallisuudesta tinkimättä."
Valtakunnallinen turvallisuuspalveluiden puitesopimusjärjestely 2016
MATTI PUROMÄKI, Kiinteistöpäällikkö

 

 

PL_LOGO_Seclion_Oy_FI_402572_print