<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
Removal Truck

JULKISEN OMAISUUDEN KUNNOSSAPITO

Miksi valita Spotilla julkisen omaisuuuden kunnossapitoon?

Spotilla on erinomainen valinta julkisille toimijoille

Olemme asiakkaidemme kanssa yhdessä hioneet Spotillan ominaisuuksia ja niiden toimintaa vastaamaan julkishallinnon kaluston ja infran kunnossapitoa ja kalustonhallintaa. Julkisella puolella Spotilla toimii asiakkaillamme esimerkiksi seuraavien laitteiden ja kaluston hallinnassa:

 

  • Kiinteästi asennettut laitteet ja koneet
  • Liikkuvat moottorikäyttöiset koneet ja laitteet
  • Pienkalusto
  • Lääkinnälliset laitteet

 

Julkisen omaisuuden kunnossapidossa on tärkeää, että lakisääteisten velvoitteiden täyttyminen voidaan varmistaa. Läpinäkyvyys on tärkeä arvo julkishallinnossa. Esimerkiksi laitteiden ja kaluston määrä, nykyarvo ja vastuut tulee pystyä esittämään. 

Kunnossapidossa korostuvat lisäksi tarpeet jotka nousevat esim. ISO 9001 laatujärjestelmästä tai EN 16646 kunnossapitostandardista. Tämän lisäksi EN-ISO standardit omaisuudenhallintaan, värähtelymittaukseen ja kunnonvalvontaan liittyen toimivat ohjaavina asiakirjoina prosessiteollisuuden kunnossapidossa. 

Kaiken keskiössä on toimiva kunnossapidon prosessi, jossa korostuvat helpot ja selkeät ennakoivan kunnossapidon ja korjaavan kunnossapidon toiminnot. 


KATSO ASIAKASKOKEMUKSIA

 

Tunnistatko seuraavia haasteita teidän organisaation kunnossapidossa?

  • Suunnitelmallisen kunnossapidon toteuttaminen
  • Lakisääteisten huoltojen, tarkastusten ja kalibrointien tekeminen
  • Kustannuksien seuranta
  • Riskien hallinta
  • Töiden vastaanotto, käsittelyt, seuranta ja raportointi suoraan mobiilisovelluksella

Spotilla tarjoaa monipuoliset ja helposti käyttöönotettavat ratkaisut kaikkiin edellä mainittuihin haasteisiin. Sinun ei ole pakko toimia järjestelmän ehdoilla - järjestelmä mukautuu sinun tarpeisiin ja organisaatiolle sopivaan tapaan hoitaa velvollisuudet. 

Miten ongelmia lähdetään ratkaisemaan helpoiten?

Meidän filosofiamme on, että koko maailmaa ei korjata kerralla ja tärkeintä on hyötyjen saaminen nopeasti. Siksi myös Spotilla-ohjelmisto on mahdollistaa ottaa käyttöön vaiheittain - siten että kriittisimmät asiat laitetaan kuntoon heti ja muita parannetaan pikkuhiljaa muun toiminnan ohessa. 

Meillä on kokemusta ja ymmärrystä siitä, että vaikeakäyttöiset, liian paljon nippeleitä ja nappeleita sisältävät kankeat järjestelmät eivät palvele toimintaa. Voimme luvata asiakkaillemme, että Spotillan käytön oppii jokainen ja että sen käyttöönotto ei vaadi viikkojen tai kuukausien projektia. 

Olemme auttaneet useita julkisen sektorin yrityksiä kunnossapitoprosessien tehostamisessa ja laadun parantamisessa. 

Saammeko olla mukana osana teidän tarinaanne?

Laita meille viestiä niin katsotaan yhdessä, miten Spotilla voisi ratkaista teidän arkenne haasteita!

 

TUTUSTU SPOTILLAANUusimmat kunnossapitojärjestelmää koskevat artikkelit

Kalustonhallintaa koskevia artikkeleita

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö