Video Loading
Mobiili_tehtävät_terveys_laiterekisteri_Large

Terveydenhuollon kokonaisvaltainen laiterekisteri

Spotilla-palvelu on helppokäyttöinen ja tehokas laiterekisteri kaikille terveydenhuollon laitteille. Spotilla täyttää kaikki vaatimukset, joita lääkinnällisten laitteiden laiterekisteriltä edellytetään valviran toimesta. 

MUOKATTAVA LAITEREKISTERI
KALIBROINNIT JA TARKASTUKSET
LAITEPÄTEVYYDET JA KOULUTUKSET
VIKAILMOITUKSET JA HUOLTOPROSESSI
LAITESIJAINNIT
IPHONE JA ANDROID SOVELLUKSET
OTA YHTEYTTÄ MITEN SPOTILLA TOIMII KATSO HINNOITTELU PEREHDY ARTIKKELEIHIN

Miten laiterekisteriä hallitaan?

Laitteiden tietojen tulee olla käytettävissä siellä, missä ihmiset ja kalusto liikkuvat. Spotilla palvelussa voit merkitä laitteet juuri sinun tapaukseesi sopivalla ja sinulle brändätyllä NFC-Tagilla (soveltuu terveydenhuollon laitteisiin). 

Spotilla laiterekisteri ratkaisee sekä vastuullisen terveydenhuollon toimijan haasteet, terveydenhuollon laitteiden huoltoyrityksen haasteet että näiden yhteiset intressit.

Spotillan avulla parannetaan potilasturvallisuutta ja varmistetaan, että laitteiden käyttäjillä on aina käytössään toimintakuntoiset, asianmukaisesti kalibroitut ja tarkastetut sekä huolletut laitteet. 

Spotilla laiterekisteri sisältää mm. Tehtävät, viestit, palvelupyynnöt, laitedokumentit - kaikki helposti ja käyttäjäystävällisesti ilman sekoilua ja säätämistä. 

sptla_th_selitys

Mitä laki sanoo terveydenhuollon laiterekisteristä?

Taustana tälle artikkelille toimii Laki terveydenhuollon laitteista ja tarvikkeista, joka sisältää keskeiset...

Lue lisää
Hyvä ja halpa laiterekisteri ja seurantajärjestelmä terveydenhuollon laitteille?

Jotkut meistä saattavat muistaa eräässä Vares - elokuvassa olleen kohtauksen, jossa mies haluaa ostaa auton....

Lue lisää
Mobiilin laiterekisterin ja seurantajärjestelmän edut terveydenhuollossa

Mobiilin laiterekisterin ja seurantajärjestelmän edut terveydenhuollossa

Onko tuttu tilanne: verenpainemittari löytyy...

Lue lisää
KATSO HINNOITTELU
device.png
Toimii mobiilisti missä tahansa

Spotillan käyttö ei vaadi työasemia tai erillisiä ohjelmistoja. Laitehallinnan piirissä työskentelevät henkilöt pääsevät mistä tahansa hoitamaan tehtäviä ja käsiksi oikeaan tietoon.

plane.png
Tehokkaat ja monipuoliset viestit
Spotilla palvelussa voit itse muokata käytettävät viestit, palvelupyynnöt ja herätteet. Sinä päätät, kenelle tieto mistäkin asiasta kulloinkin ohjataan. Viestintä on Spotilla nopeaa ja tehokasta
thumbs.png
Tehtävät oikein ja ajallaan

Laitekohtaiset määräaikaiset ennakkohuollot sekä äkilliset palvelupyynnöt ja tehtävät ovat selkeänä tehtävälistana reaaliaikaisesti työnjohdon ja työn suorittajien saatavilla.

Tehokas terveydenhuollon laitteiden ja kaluston hallinta

Spotilla tuo taatusti tehoa terveydenhuollon laitehallintaan! Koska Spotilla mukautuu Asiakkaan tarpeisiin, se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin. Oli kyse sitten mistä hyvänsä terveydenhuollon laitteesta -   Spotilla taipuu tarpeesi mukaan. 

 

Spotilla tuo käyttöösi tehokkaat ominaisuudet laitteiden elinkaaren hallintaan, sijaintitiedon hallintaan sekä määräaikaisiin tarkastuksiin ja huoltoihin. Myös palvelupyynnöt ja vikailmoitukset onnistuvat mobiilisovelluksella helposti.

 

Erityisesti lääkinnällisten laitteiden laiterekisteriltä vaadittujen lakisääteisten velvoitteiden täyttäminen onnistuu Spotillan avulla vaivattomasti ja helposti. 

 

Spotillan käyttämä 100% huoltovapaa NFC-teknologia tarkoittaa sitä, että voit luopua erilaisista viivakoodeista ja QR-koodeista, jotka eivät kestä käyttöä tai haastavia olosuhteita. NCF-tarrojen avulla on helppo yksilöidä kaikki laitteet.

Spotilla_kalustonhallitan_tekstitys
OTA YHTEYTTÄ

Spotillan käyttäminen ja käyttöönotto on äärimmäisen helppoa. Lupaamme, että saat järjestelmän käyttöön yhdessä päivässä. Käyttäjät käyttävät Spotillaa joko mobiilisovelluksilla (iOS- ja Android-sovellus) tai selainkäyttöisesti. Kaikki toimenpiteet, kuten laitetietojen ylläpitäminen, määräaikaistarkastuksien hallinta, huoltopyyntöjen tekeminen tai vaaratilanteiden ilmoitttaminen onnistuvat mobiilisovelluksilla. 

Jokaisesta NFC-tarran lukutapahtumasta kirjautuu palveluun käyttäjä- ja sijaintitieto, jolla voidaan myös seurata laitteiden päivittäistarkastuksia tai niiden käyttämistä.

 

Terveydenhuollon laiterekisteri - yleiskuvaus

Valmiit mallipohjat ja käyttöönottotuki antavat rakettilähdön

Meillä on tarjota valmiit mallipohjat erilaisille laiteryhmille ja laitekorteille. Autamme sinut kädestä pitäen alkuun ja tukemme varmistaa, että onnistut käyttöönotossa. Tarvittaessa autamme sinua tietojen perustamisessa ja laitteiden merkinnässä. Koulutamme myös loppukäyttäjäsi, jotta saat kaikki hyödyt uudesta ja hienosta järjestelmästä.

Muista, että alussa voit ladata olemassa olevan laiterekisterin suoraan tietokantaan. Näin säästyt turhalta tietojen syöttämisen vaivalta.


Voit halutessasi käyttää Spotillaa myös ilman NFC-Tageja tai käyttämällä omia tunnisteita. 

Spotilla pallot_käyttöönotto

Millaista kalustoa ja laitteita Spotillan kanssa hallitaan?

Spotilla on suunniteltu tukemaan kaikenlaisten laitteiden, välineiden ja kaluston  hallintaa – laitetyypillä ei ole merkitystä, sillä Spotillan kanssa hallitset mitä tahansa laitteita tai kalustoa. Olkoon ne sitten terveydenhuollon laitteita, sairaalasänkyjä, lääkintälaitteita, laboratorion laitteita, IT-laitteita tai vaikka ambulansseja. Usko tai älä, mutta kaikilla näillä laitteilla on niiden hallinnan ja johtamisen näkökulmasta hyvin pitkälti täysin samanlaisia tarpeita, hieman eri painotuksilla.

 

Vapaasti muokattava tietorakenteet ja valikot

Muokattavuuden ansiosta Spotilla soveltuu erilaisille toimialoille, yrityksille ja käyttötarkoituksiin. Tiedämme, että jokaisella organisaatiolla on vähän erilaisia tarpeita, joten siksi Spotillan rakenteita pystytään itse muokkaamaan. Tätä varten ei tarvitse tilata mitään erillistä koodaustyötä vaan voit itse luoda sellaisia rakenteita, joita organisaationne tarvitsee.

 

Kalustohallinta_verenpainemittari

Muokattavat laitehierarkiat ja laitekortit

Spotillassa laite- ja konekorttien tietorakenteita pystytään muokkaamaan juuri teidän tarpeita vastaavaksi. Laitekorttien rakenteet ja sisältö voidaan määrittää laiteryhmittäin tai jopa laitekohtaisesti – sinä päätät. Kaikilla laitteilla ei luonnollisesti ole samoja tietokenttiä käytössä. Myöskään tietokenttien lukumäärä ei ole rajoitettu, eli laitekortilla voi olla yksi tai useampi tietokenttä – sinä päätät kone- ja laitekorttien tietokenttien lukumäärän ja tietorakenteet. Muista myös, että niitä voidaan myös muokata jälkikäteen tarpeen mukaisesti.

Hyödyntämällä Spotillassa olevia valmiita mallipohjia ja rakenteita, ei tarvitse lähteä täysin tyhjästä liikenteeseen, vaan saat nopeasti tehtyä teille sopivat rakenteet, jotka ovat juuri teidän tarpeeseen soveltuviaSpotilla laitekortti

 

Sijaintitiedot, tarkastukset yms.

Sijaintitiedot

Laitteiden sijaintitiedosta puhuttaessa ensimmäisenä monille tulee mieleen aktiivinen GPS-seuranta. Mutta usein tämä ei ratkaise sijaintiin liittyviä haasteita, koska tarvittava sijaintitieto liittyy esimerkiksi:

 

  • Rakennukseen sisäiseen sijaintiin: kuten yksittäinen huone tai osasto
  • Varasto- tai säilytyspaikka
  • Ajoneuvoon: kuten ambulanssiin (mitä on yksittäisessä ambulanssissa)

 

Näitä kaikkia erilaisia sijaintitietoja voidaan hallita ja ylläpitää Spotillan avulla. Kerro meille millaisia sijaintitietoon liittyviä tarpeita teillä on, niin kerromme miten se ratkaistaan Spotillan avulla.

 

Kun tarpeet ovat erilaisia, niin silloin korostuu muokattavuus. Spotillan kaikki sijaintiin liittyvät tietokentät ja muut rakenteet ovat muokattavissa asiakaskohtaisesti, joten siksi Spotilla tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja kaikenlaiseen sijaintiin liittyvien haasteiden ratkaisemiseen. 

 

Hallintaportaalin dynaamiset taulukot

Selaimessa toimivassa hallinnointiportaalissa voidaan luoda monipuolisia näkymiä ja taulukoita – erilaisia tarpeita varten. Taulukkonäkymät jäsennetään sillä tavalla, jotta saat hallittua juuri teille tärkeitä asioita. Taulukkonäkymässä nähdään vaikka mitä laitteita kenelläkin on hallussaan, kuntoluokat, sarjanumerot, takuuajat tai tehdä rajauksia joko laiteryhmittäin tai maantieteellisesti. Taulukkonäkymät on helppo luoda vain parilla klikkauksella ja tallentaa näkymät vakioraporteiksi, jotka löytää yhdellä klikkauksella.

Hallintaportaali_dynaamiset_taulukot

 

Hallintaportaalissa on monipuolinen tehtävienhallinta 

Hallintaportaalissa suoritettavia tehtäviä on helppo seurata ja johtaa. Pystyt tekemään helposti erilaisia hakuja, kuten:

  • Tehtävien statuksen perusteella (avoimet tai valmiit tehtävät)
  • Aikajaksojen tai suoritustietojen mukaisesti
  • Laite- tai laiteryhmäkohtaisesti
  • Yksittäisen käyttäjän tai käyttäjäryhmän mukaisesti
Tarkastukset, huollot yms.

Spotillan kanssa tarkastukset, huollot ja muut määräaikaiset tehtävät eivät ole enää ongelma. Kaikki laitteet ja kohteet, jotka vaativat säännöllisiä huoltoja tai tarkastuksia, on äärimmäisen helppo hallita. Yhdestä näkymästä löytyvät kaikki tarkastukset ja muut tehtävät – sekä mobiilisovelluksessa että selaimessa. Mobiilisovelluksella on helppo kirjata oikean laitteen tehtävä suoritetuksi eikä väärinkirjattuja huoltoja enää tule.  

Sähköpostimuistutukset varmistavat, että tehtävät tulevat suoritetuksi. Näin vastuuhenkilöt saavat sähköpostiinsa muistutukset niistä laitteista tai tehtävistä, joiden määräaika on joko lähestymässä tai jo umpeutunut.

Luonnollisesti kaikki tehtävät löytyvät aikajärjestyksessä sekä mobiilisovelluksesta että selainversiosta.

Huoltojen ja tarkastuksien hallinta

Jokaiselle laitteelle tai huoltokohteelle voidaan määrittää joko kertaluonteisia tai toistuvia tehtäviä. Toistuville tehtäville määritetään hallintaportaalissa toistuvuusjaksot, jolloin tehtävät erääntyvät. Aina kun toistuva tehtävä kuitataan valmiiksi, syntyy automaattisesti uusi tehtävä - määrityn toistuvuuden mukaisesti.

Toistuvat tehtävät on helppo luoda - riittää, että määrität tehtävän ohjeistuksineen vain kertaalleen ja hyödynnät sitä eri paikoissa. Voit luoda kerralla useita tehtäviä liittämällä ne laitekohtaiseen kokoelmaan – näin esimerkiksi jokainen kokoelmaan kuuluvalle laitteelle tai kohteelle syntyy automaattisesti erillinen seurattava tehtävä.

Mobiili_tehtävät_terveys_laiterekisteri

hallintaporttaali

Vikailmoitukset, valokuvat ja muut tiedostot

Vikailmoitukset aina oikeaan paikkkaan

Jos vikahavaintoja ilmoitetaan paperilapuilla, tekstareilla tai puheluilla, ne jäävät usein korjaamatta, sillä tämä tieto joko unohtuu tai häviää matkan varrella. Kaikki vikahavainnot pitää pystyä tekemään heti ja mahdollisimman yksinkertaisesti – tässä Spotilla on lyömätön! Spotillan kanssa voit unohtaa kaikki häviävät paperilaput tai vaikeakäyttöiset taulukot.

Mobiilisovelluksella kirjataan kaikki vikahavainnot, jolloin huollon ja korjauksien yhteydessä huolto saa aina tietoonsa kaikki vikahavainnot listauksena. Näin toimimalla kaikki pienetkin vikahavainnot dokumentoidaan ja huolletaan kerralla kuntoon. Siksi on tärkeää kirjata kaikki vikahavainnot aina ylös. Vähemmän huoltopäiviä ja korjauskäyntejä tarkoittaa kustannustehokkuutta. Älä reagoi vain silloin, kun kalustot ja laitteet ovat jo epäkunnossa!

 

Vikailmoitukset ja huoltopyynnöt suoraan mobiilisovelluksella - ilman säätämistä

Spotillan kanssa ei tarvitse miettiä minne vikailmoitukset kirjataan tai kenelle siitä pitäisi ilmoittaa. Yksinkertaisimmillaan riittää, että koskettaa puhelimella NFC-Tagia ja tämän jälkeen tekee merkinnän. Näin vikailmoituksien käsittelystä vastaava henkilö saa suoraan sähköpostiin vikakuvauksen, laitetiedot, GPS-sijainnin ja ilmoittajan tiedot. Tämän jälkeen on helppo suorittaa tilannetta vaativat toimenpiteet, kun kaikki oleellinen on tiedossa ja korvaava laite on helppo selvittää.  Mobiili_vikailmoitus_terveydenhuollon_laiterekisteri

Valokuvien, dokumenttien ja ohjeiden hallinta

Jokaisen laitteen dokumentit, kuten käyttöohjeet, kalibrointitodistukset, huolto-ohjeet tai valokuvat voidaan tallentaa suoraan laitteelta löytyväksi. Näin käyttäjä saa heti käyttöönsä oikeat dokumentit – juuri silloin kun niitä tarvitaan!

Ota puhelimella kuvat!

Spotillassa on helppo ottaa puhelimella valokuvia, sillä ne tallentuvat aina suoraan oikeaan paikkaan. Näin kaikki valokuvia tarvitsevat henkilöt saavat ne suoraan Spotillan kautta – juuri silloin kun he sitä tarvitsevat. Kun käyttäjä lukee laitteen NFC-Tagin, hän pääsee suoraan käsiksi laitteelle tallennettuihin tietoihin ja valokuviin.

Näin varmistetaan, että oikeaa tietoa on heti saatavilla siellä, missä sitä tarvitaan.

Laitekohtaiset käyttöohjeet, kuvat yms. aina helposti saatavilla

Mobiili_terveys_laiterekisteri_tiedostot ja kuvat

 

Mietitkö hinnoittelua? Katso alla olevasta painikkeesta hinnoittelu ja valitse teille sopiva paketti

 

KATSO HINNOITTELU

Palvelupyynnöt ja huoltopyynnöt - tehokasta käsittelyä

Huoltopyyntöjen käsittely puhelimessa

Spotillan kanssa kaikki palvelu- ja huoltopyynnöt on yksinkertaista hallita. Voit itse valita menevätkö huoltopyynnöt suoraan huoltomiehille vai ensin työnjohdolle, joka luokittelee ne tärkeysjärjestykseen. Kummassakin tapauksessa kaikki huoltopyynnöt löytyvät selkeänä listauksena mobiilisovelluksesta.

 

Huoltopyyntöjen tekeminen

Kuka tahansa voi pystyä tekemään ilmoituksia verkkolomakkeella, jos näin haluat. Voit itse valita paikat, missä haluat jakaa verkkolomaketta (intranet, linkki tai muu sijainti)

Ilmoituksien tekemiseen on olemassa muokattava verkkolomake, joten voit itse päättää mitä verkkolomakkeella pyydetään täyttämään. Voit myös luoda useita erilaisia verkkolomakkeita, jolloin niissä pyydetään erilaisia tietoja - riippuen lomakkeesta (eli ilmoitettavasta asiasta) 

 

Valokuvat ja muut tärkeät tiedot

Spotillan verkkolomake on helppo täyttää myös älypuhelimella, jolloin siihen voidaan lisätä valokuvia. Näin dokumentointi tapahtuu näppärästi ja kaikki oleelliset tiedot ovat huoltopyyntöjen mukana. Huoltomieskin tietää mitä odottaa, kun huoltopyyntöjen tiedot kulkevat taskussa.

Spotilla - palvelupyyntöjen käsittely

Haluatko tietää lisää? Varaa 30 min etäesittely alla olevasta painikkeesta

OTA YHTEYTTÄ