<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

TÖIDEN LASKUTUS

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Kunnossapitotoiminnassa laskutettavaa työtä syntyy tapauksesta riippuen silloin, kun yritys myy omia palveluitaan tai se ostaa palveluita muilta. Molemmissa tapauksissa olisi tärkeää, että laskutusjärjestelmässä oleva lasku pystytään täsmäämään kunnossapitojärjestelmässä olevaan itse työsuoritetta koskevaan tietoon. 

Ideaalitapauksessa koko prosessi voidaan automatisoida. Katso viedeolta miten helposti Spotilla voidaan integroida esimerkiksi laskutusjärjestelmään. 

 

Miksi valita Spotilla?

 

Zapier Integraatio


Kaikki spotillassa olevat tiedot voidaan välittää esimerkiksi laskutusjärjestelmään helposti ja laskutusjärjestelmästä voidaan tuoda tietoja laitteille.

Haluatko integroida jätetyt vikailmoitukset johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

Haluatko miettiä prosessia pidemmälle? Ei huolta, Spotilla mahdollistaa sekä sisäisen huoltotoiminnan että ostettujen palveluiden koko prosessin mallintamisen. .

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Laskutustiedot ja niiden integraatiot on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö