<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

MITTARILUKEMIEN SYÖTTÄMINEN

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Mittarilukemat joudutaan useasti keräämään kohteista huoltomiesten toimesta - kaikkien vesi- ja sähkömittarien lukemien automaattinen kerääminen ei ole aina mahdollista tai kustannuksiltaan järkevää. Mittarilukemat halutaan kerätä nopeasti ja helposti ja siirtää ne eteenpäin kirjanpitoon tai laskutukseen kulutuksen seurantaa varten. Spotilla helpottaa vesimittarien ja sähkömittarien lukemien keräämistä. 

Spotillaan voidaan helposti ja tehokkaasti viedä kaikki tarpeelliset mittarit, joista lukemia halutaan kerätä. Tämän jälkeen mittarilukeman syöttäminen mobiilisovelluksella vie enintään 20sekuntia aikaa ja tieto saadaan välittömästi siirrettyä haluttuun paikkaan - sen lisäksi että se tallentuu Spotillaan ja voidaan sieltä raportoida. 

Miksi valita Spotilla?

 

mittarilukema 2


Spotilla sisältää kattavasti ominaisuuksia mittarilukuun liittyen;

  • Voit vapaasti luoda haluamasi määrän mittareita 
  • Oikea mittari aukeaa lukijalle lukemalla siihen kiinnitetty NFC-Tagi tai QR-koodi
  • Lukeman syöttäminen kestää alle 10sec
  • Mittarilukema voidaan integraatiolla siirtää haluttuun paikkaan
  • Mittarilukemat voidaan raportoida myös suoraan Spotilla järjestelmästä

 

mittarilukemat

 

Haluatko integroida mittarilukemat johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Ennakkohuoltojen hallinta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö