<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

PALVELUPYYNNÖT

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Palvelupyynnöt, eli erilaiset vikailmoitukset ja havainnot tarvitsevat hyvän sähköisen alustan, jotta prosessi saadaan käytännössä toimivaksi. Kunnossapitotoiminnassa nämä palvelupyynnöt liittyvät joko yrityksen sisäiseen kunnossapitotoimintaan tai ulkopuolisten palveluntuottajien tuottamiin palveluihin, minkä lisäksi ne voivat olla esimerkiksi turvallisuus- tai laatupoikkeamahavaintoja suoraan tuotantolattialta. 

Spotillan avulla voit itse mallintaa miten jätettyihin ilmoituksiin liittyvä prosessi toimii ja kenelle ilmoitukset palvelupyynnöistä lähetetään. Julkinen verkkolomake, joka ei vaadi käyttäjätunnuksia on mahdollista ottaa käyttöön, jolloin palvelupyynnöt voidaan jättää ilman tunnuksia Spotilla palveluun. 

Kaiken lähtökohtana on, että palvelypyynnöt voidaan helposti ja tehokkaasti jättää ja käsitellä suoraan Spotilla mobiilisovelluksen avulla. Palvelupyynnöt saadaan kohdistettua yksittäisille laitteille tai kohteille, jolloin määriä voidaan raportoida laitekohtaisesti. 

 

Miksi valita Spotilla?

 

palvelupyyntö

 

Spotillan avulla pystyt

  • Mallintamaan tarpeellisen määrän erilaisia palvelpyyntölajeja eri ilmoituksia varten
  • Päättämään miten jätetyn ilmoituksen prosessi toimii
  • Ohjaamaan ilmoitukset jätetyistä ilmoituksista tarpeesi mukaan
  • Hoitamaan koko ilmoitusprosessin mobiilisti
  • Kohdistamaan ilmoitukset oikeille laitteille tai kohteille
  • Saamaan raportointia tarkasti ja helposti palvelupyyntöjen tilanteesta

palvelupyyntö raportointi

 

Haluatko integroida palvelupyynnöt johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Ennakkohuoltojen hallinta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö