<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

INVESTOINTIEN NYKYARVOLASKENTA

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Jokainen laite tai kone on investointi sitä hankittaessa. Usein käy niin, että kunnossapitoon liittyvät kustannukset eivät ole kokonaisuutena selvillä, sillä toiminnassa tarvittavien laitteiden todelliset hankintahinnat sekä niiden nykyarvo ei ole tiedossa. Erityisesti hintaluokassa n. 500€ - 5000€ olevat laitteet ja koneet jäävät helposti "piiloon" isoilta investoinneilta, jotka kyllä ovat tiedossa. Kun hävikkiä tapahtuu tai laitteita joudutaan rikkoontumisen takia vaihtaa, ei tiedetä, mikä oli hävikin todellinen arvo

Spotillan avulla voit helposti ottaa käyttöön jokaiselle Spotillaan lisätylle laitteelle nykyarvolaskennan. Lisäät vain hankintahinnan, poistomenetelmän (tasapoisto tai menojäännöspoisto) sekä poistoajan - tämän jälkeen sinulla on aina automaattisesti laitteiden nykyarvo tiedossasi. 

 

Miksi valita Spotilla?

 

spotilla nykyarvolaskenta

 

Spotillan avulla pystyt

  • Lisäämään jokaisella laitteelle, kohteelle, koneelle tai kalustolle nykyarvotiedot
  • Voit valita kahdesta poistomenetelmästä kumpaa haluat käyttää
  • Spotilla laskee automaattisesti laitteiden nykyarvon tai jäljellä olevan menojäännöksen
  • Saat raportin suoraan Exceliin josta se voidaan välittää esim. taloushallintoon tai kirjanpitoon

 

Haluatko integroida nykyarvotiedot johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Ennakkohuoltojen hallinta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö