<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

KUSTANNUSTEN SEURANTA

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Kunnossapitotoiminnassa huollettaville kohteille syntyy erilaisia kustannuksia. Kustannukset aiheutuvat pääsääntöisesti tehdystä työstä, ostetusta palvelusta tai osista ja komponenteista. Usein kustannukset kirjautavat vain kirjanpitoon tai ostolaskujärjestelmään, josta ne on vaikea raportoida laite- tai konekohtaiesti, koska kirjanpito eikä ostolaskujärjestelmä sisällä tätä tietoa. 

Spotillan avulla tehdyt työt sisältöineen kirjautuvat suoraan laitteelle, minkä lisäksi vastuuhenkilöille saadaan herätteet tehdyistä töistä - jonka jälkeen niiden kustannukset on mahdollista kirjata tarkasti oikein laitteille, esimerkiksi toimittajan kuitin tai tositteen kanssa. Kustannuksien kirjaaminen on helppoa ja yksinkertaista.

 

Miksi valita Spotilla?

 

kustannuksen lisääminen

 

Spotillan avulla pystyt

  • Kirjaamaan kaikki euromääräiset kustannukset suoraan oikeille laitteille
  • Tallentamaan kustannuksen selite- ja liitetiedostot
  • Tuomaan kustannuksen integraation avulla esim. kirjanpito- tai ostolaskujärjstelmästä
  • Saat laitekohtaiset kustannusraportit suoraan Spotillan sisältä kattavilla hakuehdoilla

 

Haluatko integroida kustannuksen johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Ennakkohuoltojen hallinta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö