<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

KUNNOSSAPIDON HELPOT VIKAILMOITUKSET

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Spotillan avulla luovut paperilapuista, sähköposteista ja sähläämisestä. Spotillan mobiilisovellus ei vaadi käyttökoulutusta. Vikailmoituksen jättämiseen kuluu aikaa alle 30 sekuntia. Helpotat arkeasi, tehostat toimintaa ja parannat työtyytyväisyyttä, kun homma toimii! Huolto- ja kunnossapitotoiminta tehostuu - työtyytyväisyys paranee sähläämisen vähenemisen myötä. 

Esimerkiksi laitteessa, seinällä, infotaululla, ohjauspaneelissa tai muussa huoltokohteessa oleva NFC-tagi tai QR-koodi luetaan Spotilla mobiilisovelluksella, jonka jälkeen käyttäjälle aukeaa automaattisesti oikean kohteen tiedot ja vikailmoituksen jättäminen vie alle 30sec aikaa. 

Miksi valita Spotilla?

 

vikailmoitus helposti kunnossapito


Jätetyt vikailmoitukset synnyttävät automaattisen käyttöpäiväkirjamerkinnän ja voit itse määritellä miten heräteviestit jätetyistä vikailmoituksista ohjataan.

Haluatko integroida jätetyt vikailmoitukset johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

Haluatko miettiä prosessia pidemmälle, kuin vain helpon vikailmoituksen jättämisen osalta? Ei huolta, Spotilla mahdollistaa myös koko huoltoprosessin mallintamisen monipuolisen prosessimoottorin avulla. Erilaiset vikailmoitus- ja palvelupyyntöprosessit voidaan vaivatta mallintaa Spotillaan.

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Helpoti vikailmoitukset on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö