<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

KUNNOSSAPIDON ENNAKKOHUOLLOT

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Tehtävienhallinta, ennakoiva kunnossapito, ennakkohuollot, tehtävälista, työjonon hallinta ja niin edelleen. Spotillan avulla voit tehdä kaikki tarpeelliset toimet näihin liittyen helposti - nopeasti - ja mobiilisti!

Spotillan monipuolinen - mutta yksinkertainen tehtävienhallinta takaa sen, että saat nopeasti luotua tarpeelliset ennakkohuoltoihin ja tehtäviin liittyvät tehtävät, mitkä muodostavat päivä, viikko. kuukausi- ja vuositehtävät huoltovastuullisten työjonoon. Ja kuten arvasti - kaikke tehtävät hoidetaan mobiilisti - ei tarvetta vaikean ohjelmiston opetteluun huoltohenkilöstölle. 

Miksi valita Spotilla?

 

Tehtävän luonti ja suoritus


Spotilla sisältää kattavasti ominaisuuksia ennakkohuoltojen hallintaan ja ennakkohuolto ohjleman laadintaan:

  • Yksinkertaiset perustehtävät
  • Toistuvat tehtävät (päivä, viikko, kuukausi) joiden toistuvuuslogiivan voi päättää
  • Tehtäväpohjat, eli mallipohjat tehtäville
  • Tehtävälomakkeet, eli mobiilisti täytettävät tarkastuslistat tehtäväille
  • Ryhmätehtävät, eli esimerkiksi palvelupaketit vastuuryhmittäin
  • Selkeä raportointi

 

Kaiken lähtökohtana on, että käyttäjä voi itse päättää oman organisaationsa kyvykkyyden ja halun mukaan, tehdäänkö hommat "kevyesti" vai pidemmälle suunnittelun prosessin mukaan. 

 

Kunnossapito-ohjelma Kunnossapitojärjestelmä Kunnossapitosovellus Kunnossapito ohjelmisto Kunnossapito Huolto ja kunnossapito Kalustonhallinta Teollisuuden kunnossapito häriökorjauksen kustannusvaikutus kunnonvalvonnan värähtelymittaus Kunnostaminen korjaava kunnossapito kunnonvalvonta parantava kunnossapito Välitön häiriökorjaus Tasainen tuotannon sujuvuus suunniteltu kunnossapito seisokki elinjaksokustannukset Käyntiasteen parantaminen psk standardi seisokkien hallinta käyttövarmuus ehkäisevä kunnossapito kunnossapidon tehokkuus Jaksotettu kunnossapito kunnossapitosuunnitelma kunnossapitovarmuus Siirretty häiriökorjaus käyttöaste kunnossapidettävyys Häiriökorjaukset toiminta aste vikaantuminen Tilanteenmukainen huolto seisakki sfs standardit korjausvelka tuotannon kokonaistehokkuus Kuntoon perustuva suunniteltu korjaus laatukerroin

 

Haluatko integroida tehtävät johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Entäpä korjaushuolto ja vikatilanteet? Ei huolta, Spotilla mahdollistaa myös koko huoltoprosessin mallintamisen monipuolisen prosessimoottorin avulla. Erilaiset vikailmoitus- ja palvelupyyntöprosessit voidaan vaivatta mallintaa Spotillaan.

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kunnossapitojärjestelmä. Ennakkohuoltojen hallinta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö