<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=200535291051472&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">
bg-06.jpg

KALUSTON SIJAINTI JA SEURANTATIEDOT

Miten ratkaiset ongelman Spotillan avulla?

Spotillan avulla aloitat helposti ja kustannustehokkaasti kaluston sijainti- ja seurantatietojen keräämisen. Vain isojen koneiden (ajoneuvot, työmaakoneet jne.) kohdalla GPS-seurantalaitteen käyttöä voidaan pitää järkevänä ratkaisuna - kaikki muut työkoneet ja kalusto vaativat seurannan, joka ei perustu huollettaviin ja paristolliseen/akullisiin ratkaisuihin, jotka aiheuttavat kustannuksia ja työtä itsessään. 

Spotillan sijtaintitiedot muodostuvat laitteeseen kiinnitetyn NFC-Tagin lukutapahtumasta, jonka tekemiseen kuluu käyttäjältä muutama sekunti, kun laite toimitetaan esimerkiksi työmaalle tai se luovutetaan työntekijältä toiselle. NFC-Lukutapahtuman pystyy tekemään Android- ja iOS puhelimilla ja NFC-Tagi on 100% huoltovapaa - eli aikaasi ei kulu itse paikantamisjärjestelmän vikojen ja ongelmien selvittämiseen.

Miksi valita Spotilla?

 

kalustosijaintii


Kustannusnäkökulmasta NFC-Tagi on ylivertainen ratkaisu GPS seurantaan verrattuna. Molemmissa ratkaisuissa on joka tapauksessa pystyttävä ratkaisemaan yrityksen toimintaprosesseihin liittyviä haasteita. 

 

Spotillan avulla

  • Saat seurantaan kaiken kaluston - ei pelkästään  työkoneita
  • Kaluston seuranta on kustannustehokasta ja 100% huoltovapaata
  • Henkilöstölläsi on jo laitteet joilla sijainnin seuranta tapahtuu (puhelin) - ei investointeja
  • Saat kattavan raportoinnin laitteiden liikkumisesta ja käytöstä eri sijainneissa
  • Tiedät kuka henkilö on viimeksi käsitellyt laitetta

 

Spotilla SaaS-palvelun vlog sarja- 2. Kalustonhavikki ja laadunhallinta

 

Haluatko integroida sijaintitiedot johonkin toiseen järjestelmään? Ei ongelmaa -Spotillan avulla teet integraatiot ilman koodaamista - ilmaiseksi. 

 

Spotilla on kokonaisvaltainen kalustonhallintaratkaisu. Kalustonseuranta on yksi Spotillan toiminto, jonka saat käyttöön toiminnassasi helposti ja vaivattomasti. 

Spotillan käyttöönotto on vaivatonta ja me autamme sinut alkuun kädestä pitäen

Yhteydenottopyyntö

Olemme kunnossapidon ja kalustonhallinnan kehittämisen asiantuntijoita

Soita : +358 50 4488312
Tarjouspyyntö